Praktisk informasjon

Åpningstid:
Arrangementet åpner på stranda kl 09:30 og avsluttes på stranda kl 16:30.

Inngang:
Inngangsbillett er kr 100,- for barn og kr 200,- for voksne. Barn under 2 år kommer inn gratis.

Parkering:
Når du kommer til Sylling hjelper vi deg med å finne en parkeringsplass.

Buss:
For de som ønsker å få med seg Jorbærgården og/eller gå gjennom Trollskogen, kjøres busser i skytteltrafikk mellom bussholdeplassen ved Sylling skole og Jordbærgården. Du kan gjerne sitte på med bussen begge veier. Bussene kjører fra kl. 09.30 og frem til arrangementet på gården er slutt.

Trollskogen:
For å komme til den spennende skogen går du oppmerket rute fra Jordbærgården. Stien gjennom Trollskogen er tidvis bratt og de minste barne vil trenge litt hjelp til å komme seg ned. Stien anbefales ikke for personer med bevegelseshemninger. Vi anbefaler godt skotøy!

Billettsalg:
Finnes ved alle innganger. Her er det mulig å benytte kort.

Barnevogner:
Da det ikke er mulig å ta med barnevogn gjennom Trollskogen, kan disse parkeres ved inngangen til skogen. Vi frakter barnevognen for deg slik at du kan plukke den opp der når du kommer ned til stranda.

Sikkerhet:
Vi har Røde Kors til stede i området og førstehjelpsskrin i servicebilen og i infobodene. Allikevel vil vi gjerne at alle våre gjester tenker sikkerhet, og passer på sine barn. Husk at all aktivitet i vannet er på eget ansvar. På grunn av sikkerhet har vi også begrensninger for røyking, og all røyking i Trollskogen er forbudt.

Bekledning:
Det kan være lurt å ha på seg gode sko, da det er ulendt terreng i Trollskogen. Vi oppfordrer også til å ta med badetøy til vannaktivitetene på Stranda. Ellers er det lurt å kle seg etter værforholdene.

Hund:
JordbærEventyret er en barne- og familiefestival, hvor vi forventer mange besøkende. Ikke alle barn eller voksne liker hunder - noen er også redd for hunder. Vi tillater derfor ikke publikum å ta med hunder inn på festivalen denne dagen.

Avstander:
Fra Jordbærgården gjennom Trollskogen til Stranda er det ca 1,5 km. Det tar ca 1,5 timer å gå gjennom Trollskogen da det er mange opplevelser underveis. Fra Stranda til parkeringsplassen er det ca 700 meter.

Annet:
Vi har plassert flere toaletter rundt i festivalområdet. Vi har også mange søplebøtter, og vi oppfordrer deg til å tenke miljøvennlig og putte søppel i rett fraksjon.

Sted:
Du når Sylling 20 minutter fra Drammen og Sandvika og 40 minutter fra Oslo sentrum. Her finner du kart.

Service:
JordbærEventyret har et eget service-team som er tilstede for å sørge for at du som gjest har det bra.


E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen