Jordbæreventyret 02.07.2022

Jordbærskolen – Prinsesseskole

Velkommen til Jordbærskole for barn mellom 4 og 8 år.

Teltet ligger sentralt i strandparken, her tar vi imot påmeldig fra klokka 11.00. Hver skole varer ca. 25 minutter og det er et begrenset antall barn per skole. Det vil dessverre ikke være muligheter for foreldre å bli med barna inn i teltet, men de er velkommen til å vente utenfor i hyggelige omgivelser klare til fotografering av stolte skolebarn etterpå.

Jordbærskolen starter kl 13.00, 14.00, 15.00 og 16.00.

Påmelding gjøres ved å tegne seg på plakater utenfor teltet fra kl. 11.00.

Jordbærprinsessa Korona

På et sted lang langt borte, i den vesle Jordbærbygda bodde en gang en jordbærkonge og en jordbærdronning i et stort jordbærslott. De spiste jordbær til hverdags og jordbær til fest og hadde alt de kunne ønske seg i livet. Nesten alt.  Jordbærdronningen ønsket seg så veldig en liten jordbærdatter.

Hver morgen når hun satt foran speilet og pyntet seg med jordbær rundt halsen og smurte jordbærsaft på leppene og kinnene tenkte hun på den lille jordbærjenta som aldri kom til dem, og hver gang gråt hun noen rosa tårer som duftet av jordbær.

En tidlig sommermorgen var jordbærkongen ute på åkeren for å beundre alle de flotte røde bærene sine. Med ett fikk han øye på et bær så stort og så flott at han aldri hadde sett maken, og han skyndte seg å plukke det for å gi det til dronningen sin. Dronningen la jordbæret på det vakreste sølvfatet hun fant og satte fatet ved speilet så hun kunne glede seg til frokost mens hun pyntet seg. Og hun gråt igjen når hun tenkte på datteren hun ønsket seg. Noen av de rosa tårene rant ned på jordbæret og det blinket som en stor rubin i morgensolen.

Plutselig var det som om jordbæret smeltet foran øynene til dronningen og hun blunket forskrekket da hun så en bitte liten rødflekket arm stikke ut av de myke restene av bæret. Så dukket et bittelite hode opp med store blå øyne som stirret forundret på jordbærdronningen.

Og jordbærdronningen forsto at hun hadde fått det hun ønsket seg aller mest her i livet; en liten jordbærprinsesse. Jordbærprinsessen fikk navnet Korona og ble foret opp på.. ja, du gjettet riktig..jordbær, og da tok det ikke lang tid før hun var like stor som de andre barna i den vesle jordbærbygda.

Og der sitter hun og vinker i jordbærstolen sin den dag i dag! Slik er historien om jordbærprinsessen og Jordbæreventyrets populære aktivitet for barn mellom 4 og 8 år.

Jordbærprinsesse Korona og alle små prinsessene ønsker alle en uforglemmelig opplevelse.

Aktiviteter , ,